Onze werkwijze

Japak is een no-nonsens bedrijf. "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg" is het motto. Voor ons geen kapitaal pand op een A-locatie, geen kostbare bedrijfsauto´s en geen dure secretaresses. Dat vindt u ook weer terug in de prijs. Wat we wel hebben is een betrokken en gemotiveerd team dat graag de beste wil zijn. De beste in kwaliteit en de beste in service. Voor ons is het uitermate belangrijk dat de klant voor 100% tevreden is. Betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Afspraak = afspraak.

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze afnemers. Het contact verloopt via korte lijnen. Bij Japak krijg je direct de juiste man aan de telefoon die snel en vakkundig antwoord kan geven op al uw vragen.

Alle werkzaamheden worden “in huis” uitgevoerd. Wij maken geen gebruik van thuiswerkers en besteden niets uit. Daardoor hebben we altijd zicht op de werkzaamheden, kunnen we de voortgang bewaken en, indien nodig, direct ingrijpen.

Offertes, orders en facturen worden geregistreerd in een speciaal voor Japak geschreven programma: Infopak. Dit programma is gekoppeld aan een urenregistratiesysteem en een voorraadsysteem. Hierdoor hebben we altijd op elk moment van de dag de juiste gegevens bij de hand.

  • Telefonische klantenservice