Vacatures

In bijna 20 jaar is Japak uitgegroeid tot een full service bedrijf met twee kernactiviteiten: Direct Mail en Fulfilment. De activiteiten van Japak zijn zeer veelzijdig. In opdracht van derden verzorgen wij o.a. het printen en couverteren van mailings, het sealen van tijdschriften en het handmatig afwerken van drukwerk. Daarnaast verzorgen wij het fulfilment (voorraadbeheer, orderpicking en verzenden) voor diverse webshops. Japak is een no-nonsens bedrijf dat kenmerkt zich door korte levertijden, hoge eisen aan kwaliteit en flexibiliteit en een informele werksfeer. 

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures binnen ons bedrijf. U kunt echter altijd een open sollicitatie sturen. We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.

Stages

Wil jij stage lopen bij Japak Direct Mail & Fulfilment? Wij helpen stagiairs graag op weg! Dat kan een snuffelstage zijn, een langdurige stage, een stageopdracht of een heel afstudeeronderzoek. Als jij een opleiding volgt op middelbaar, MBO, HBO of universitair niveau dan mag je ons altijd mailen. We gaan kijken of we een leuke en geschikte plek binnen ons bedrijf kunnen vinden. 

 

  • japak-bedrijfspand-3